BIHOR. Un şofer a murit carbonizat în propria maşină 

Data publicării:
accident mortal incendiu Homorog

Accidentul a fost anunţat printr-un telefon la 112, dat marţi seara, imediat după ora 20. Apelantul a indicat faptul că o maşină a ieşit de pe şosea şi a luat foc. Nicio persoană nu a fost văzută ieşind din autoturismul cuprins de flăcări.

Trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Salonta şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au intervenit la locul accidentului.

"Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă localizând şi lichidând incendiul, ce se manifesta violent la nivelul întregului autovehicul, în jurul orei 20.35. Din nefericire, în interiorul autoturismului ars în totalitate, a fost găsit trupul carbonizat al şoferului", a comunicat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Poliţiştii susţin că tânărul, care circula spre Salonta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. „Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton, apoi s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar autovehiculul a luat foc", a transmis subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri