BIHOR. Un şofer fugar a fost prins la scurt timp după ce a lovit un bărbat şi l-a abandonat pe şosea

Data publicării:
foto 1

Poliţiştii spun că au reuşit să-l găsească pe autorul accidentului petrecut pe DN 19 E, în localitatea Fegernicu Nou, pe baza unei bucăţi din ornamentul autoturismului, descoperită la locul impactului. Seria ştanţată pe ornament a dus la identificarea modelului maşinii: un BMW seria 3, fabricat între anii 1998-2001.

Anchetatorii au verificat toate autoturismele de acest fel din zonă şi în curtea unei case din Chişlaz au găsit autoturismul căutat. Era lovit, cu parbrizul spart şi fără plăcuţe de înmatriculare. În urma audierilor, fratele şoferului a recunoscut că a spart parbrizul într-o izbucnire nervoasă, după ce a aflat ce s-a întâmplat. Apoi ar fi luat numere, încercând să-şi ajute fratele. Acesta din urmă are permis de un an.

Victima avea o alcoolemie de 0,94 la mie

Poliţiştii susţin că şi victima are partea sa de vină: mergea pe drum, noaptea, fără vestă reflectorizantă şi avea o alcoolemie de 0,94 la mie în aerul expirat. Rănile pe care bărbatul lovit le-a suferit au determinat internarea sa pe secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean din Oradea, unde se află în stare stabilă.

Judecătorii orădeni au decis să-i interzică şoferului să părăsească localitatea. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri