Sari la conținut

Bihorean arestat pentru tentativă de omor, după ce l-a lovit cu două sticle pe un consătean

Un bărbat din comuna Aştileu a fost arestat de judecătorii Tribunalului Bihor, după ce a fost la un pas să-l ucidă în bătaie pe un consătean cu care avea neînţelegeri mai vechi. Procurorii spun că agresorul şi-a lovit victima de mai multe ori în cap şi pe corp cu două sticle.

Întâmplarea a avut loc duminică seara, cu puţin înainte de miezul nopţii, în faţa unui magazin alimentar din Aştileu. Pe fondul unor conflicte mai vechi, Radu Lingurar a luat două sticle şi l-a lovit cu ele în cap pe Sibelian Ciurar.

„După ce sticlele s-au spart de capul victimei, inculpatul a continuat să-i aplice lovituri cu sticla spartă în diferite regiuni ale corpului, leziunile necesitând pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale”, a transmis prim-procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău.

Agresorul a fost prins repede, iar luni dimineaţa a fost reţinut de procurori. În aceeaşi zi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ciurar.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații de Criminale din cadrul Poliţiei Bihor.

Editor web: Adrian Laboş