Bonificația de 8% și posibilitatea de a câștiga o zi gratuită la aquapark aproape că au dublat plățile online a taxelor în Oradea

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie impozite

E mai comod, economisești timp și poți câștiga o zi gratuită la aquapark. Astfel își justifică alegerea orădenii care își plătesc online taxele și impozitele. Au fost nu mai puțin de 8.000 de la începutul anului, un număr aproape dublu față de aceeași perioadă a lui 2018. Toți au beneficiat și de o bonificație de 8%.

Mulți orădeni au renunțat la statul cu orele în fața ghișeelor pentru a-și achita impozitele. Evidențele Direcției Economice din Primăria Oradea arată că numărul celor care și-au plătit online dările a crescut în acest an cu 85%. Economia de timp, confortul și rapiditatea sunt motivele pentru care mulți aleg această alternativă.

„Este o modalitate bună, este practică, nu mai trebuie să stai la coadă la ghișee, ți se oferă și alte facilități, mie îmi place", spune un localnic.

„Cei care plătesc impozitul online beneficiază de o bonificație de 8%, iar cei care plătesc la ghișee de o bonificație de 5%. Așasar am reușit să obținem o creștere cu aproximativ 85% mai mult a plăților online față de aceeași perioadă a anului trecut", susține Anca Grama, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Creșterea spectaculoasă a numărului de plătitori online se datorează și inițiativei primăriei orădene de a-i premia cu o zi de distracție la aquapark-ul din oraș pe cei care folosesc această alternativă.

„Avem o extragere în fiecare săptămână, oferim premii săptămânale, o zi de distracție la aquapark cu familia, practic câștigătorul poate să petreacă o zi la aquapark, care include cei doi adulți și doi copii sub 18 ani", a detaliat purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

„Mi se pare o alternativă bună, o metodă foarte bună de plată. Fiecare individ poate avea ocazia de a câștiga această zi la aquapark", spune un contribuabil.

Campania se desfășoară până la sfârșitul lunii martie.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Ticu Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri