BOX. Prima gală profesionistă organizată în Oradea va fi transmisă de Digisport2

Data actualizării: Data publicării:
box profesionist Oradea
foto: oradea-online.ro

Prima gală de box profesionist găzduită de Oradea se va vedea vineri, de la ora 18:30, în direct pe Digisport2. În ring vor urca 16 pugilişti, printre care şi patru campioni români: Flavius Biea, Cezar Juratoni, Robert Cristea şi Nicolae Dragoş. Ultimii doi vor fi adversari direcţi în meciul care va decide noul campion naţional al profesioniştilor la categoria semi-mijlocie.

Alături de sportivii tricolori, în ringul evenimentului organizat de promotorul Felix Racz şi de Mihai Leu vor urca şi cei mai buni boxeuri maghiari. Printre aceştia se vor număra Tamás Tóth şi Zoltan Kovács.

"Trebuia să aştept 25 de ani să organizez un eveniment din acesta şi trebuia să-l aştept pe Mihai care atunci, în '93, în '90, era încă boxeur activ - aşa că acum am putut să organizez evenimentul acesta. Dar mai bine mai târziu decât niciodată", este mulţumit Felix Racz, organizatorul galei de box de la Oradea.

Dacă la semimijlocie lupta se dă între români, la semigrea Cezar Juratoni ţinteşte a opta victorie la profesionişti în faţa italianului Semen Levin.

"O gală de box este mereu un pas înainte, indiferent de ce oraş sau unde va fi. Este binevenită şi suntem foarte fericiţi că am reuşit să facem şi gala aceasta şi putem să boxăm", a declarat Cezar Juratoni.

Cântarul oficial al celor opt lupte care vor marca evenimentul de la Oradea are loc joi seara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri