Sari la conținut
News Alert

BOX. Victorii româneşti în prima gală de box profesionist găzduită de Oradea

Spectacolul a fost garantat în prima gală de box profesionist găzduită vreodată de Oradea. Robert Cristea, Flavius Biea şi Cezar Juratoni au încântat publicul şi au coborât victorioşi din ring.

S-au împărţit mulţi pumni în prima gală de box profesionist din istoria oraşului Oradea. Campion naţional la categoria semi-mijlocie, Robert Cristea și-a pus centura în joc. Challenger i-a fost Nicolae Dragoş, dar ploieşteanul de 21 de ani nu a reuşit să îi pună mari probleme marelui favorit.

"E o plăcere ca la vârsta mea, 36 de ani, să fiu campionul României la profesioniști. Am în spate foarte foarte multă muncă, un staff de care sunt mândru și rezultatele se văd", a declarat Cristea, care a fost felicitat chiar de fostul campion mondial la semi-mijlocie, Mihai Leu.

Și Flavius Biea a ridicat publicul în picioare și a obținut, într-o zi de 13, a 13-a victorie la profesioniști. Pugilistul care a pierdut anul trecut centura de campion WBA Continental a fost în zi mare. Biea l-a invins la puncte pe georgianul Giorgi Gujejiani.

"A fost un adversar destul de rezistent, spre surprinderea mea, dar în același timp mă bucur că am făcut 8 reprize pentru că asta îmi și trebuia acum", a declarat la final Biea.

Gala din Oradea a mai adus o victorie românească. Cezar Juratoni nu i-a dat nicio şansă bosniacului Elvis Smajlovic.

preluare digisport.ro