Sari la conținut

Boxul bihorean, mai bogat cu două săli

Boxul bihorean pare să reintre pe traiectoria dorită, cel puţin după anunţurile făcute simultan de cluburile Crişul Oradea şi Basti Box Salonta. Acestea au transmis că au parte de noi arene dedicate pugiliştilor.

Dacă salontanii se bucură de propria sală după mai mulţi ani de aşteptare, pentru Crişul ajutorul vine din partea unei săli de fitness.

"Avem sală de box acum, ni s-au dat toate condiţiile. Vreau să spun că facem o colaborare în care nu numai că nu e jegmăneşte, nu ne ia bani, ceea ce este extraordinar pentru noi", spune Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

"După cinci ani de muncă am reuşit să avem sală de box la Salonta. Vom avea şi ring în ea. Vă spun că sunt foarte bucuros, foarte emoţionat că la Salonta este din nou o sală de box, doar de box", a declarat Sebastian Silaghi, preşedintele Basti Box Salonta.

Cele douã noi sãli vor fi funcţionale din decembrie. Crişul Oradea are în perspectivã dezvoltarea secţiei de box, prin încheierea unui parteneriat cu edilii comunei Ineu. Aici ar urma sã funcţioneze o salã de box, unde se vor antrena copiii din zonã.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Pe aceeași temă