Bunică salvată de pompierii orădeni. Căzută în casă, femeia nu se putea mişca

Data publicării:
masina pompieri foto: ISU Crişana

Intervenţie de urgenţă, miercuri seara, pentru pompierii orădeni. Salvatorii au fost chemaţi la un bloc din oraş, de unde se auzeau strigătele de ajutor ale unei femei.

masina pompieri foto: ISU Crişana
foto: ISU Crişana

Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 19:50, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, Femeia de la celălalt capăt al firului susţinea că bunica sa a fost auzită de vecini strigând după ajutor. Însă nimeni nu putea intra în apartament, pentru că uşa de la intrare era închisă.

Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Oradea s-au îndreptat spre locul de pe Strada Aluminei şi au folosit scara culisabilă pentru a ajunge la apartamentul situat la etajul al doilea.

„Au descins, prin fereastra unei încăperi, în apartament (...), găsind-o pe proprietară căzută în bucătărie, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme medicale. Femeia în vârstă de 72 de ani a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, a transmis maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU „Crişana”.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri