Butelia, la un click distanţă. Orădenii își pot comanda buteliile prin intermediul unei aplicații mobile

Data publicării:
ebutelie

Mulţi dintre români îşi amintesc că înainte de 1989 schimbarea buteliei era o operaţiune care se măsura chiar şi în zile.

"- Stăteam mult în zăpadă, așteptam foarte mult și era o problemă mare.
- Cam cât timp stăteați la coadă?
- Și zile."

"Duceam săniuța aici, lângă Colectiva Seleuș, că venea o mașină, dădea la cunoscuți ceva și o tundea."

Corvoada de altădată s-a transformat acum într-o operaţiune care durează câteva minute. Mai nou nici nu e nevoie să ieşi din casă pentru a schimba butelia. O demonstrează o aplicație web dezvoltată de câţiva orădeni care le permite clienţilor să plaseze comanda online.

"Zicem tipul de butelie care îl dorim: butelie galbenă, albastră sau roșie, numărul buteliilor, nivelul de urgență: normal sau urgent, după care mergem înainte, ne completăm strada"

De cât practică este aplicația s-a convins și Lavinia Vasilescu: "Mult mai ușor, pentru că din locuința noastră facem comanda, suntem serviți, cu montaj inclus și fără niciun cost în plus față de prețul buteliei."

Pe cât e de ușor de folosit aplicaţia, pe atât e de complexă. O echipă de programatori a lucrat timp de un an la dezvoltarea ei.

"A venit din dorința de a crea un produs revoluționar, de a ușura accesul utilizatorilor la produsele noastre. În două, trei minute se poate comanda butelia. Este acasă, la domiciliu în jumătate de oră, o oră maximum", spune Rareș Silaghi, manager de produs.

"Dezvoltarea unei astfel de aplicații de genul acesta este destul de sofisticată. Am format o echipă de patru persoane care și în momentul de față lucrează pentru adăugarea de noi funcții", susţine Cătălin Rus, administratorul agenției de marketing digital.

Chiar dacă a fost lansată de puţin timp, aplicaţia a fost descărcată de sute de utilizatori.

"În faza de pilot am avut deja câteva comenzi. Suntem și cunoscuți pe piață, întrucât stă în spatele nostru o tradiție de circa 40 de ani", spune Traian Cociuba, directorul general al firmei de distribuţie a buteliilor.

O butelie comandată prin intermediul aplicaţiei costă 51 de lei. În preț este inclusă livrarea dar și montarea ei.

Reporter: Diana Grad
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri