Cadouri de 1 Iunie | Copiii, oaspeți ai pompierilor şi poliţiştilor

Data publicării:
vizita copii pompieri (2)

De 1 iunie, copiii sunt așteptați să își sărbătorească ziua alături de pompierii şi poliţiştii bihoreni.

vizita copii pompieri (1)
vizita copii pompieri (1)

Între orele 11 și 14, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Crişana" își va deschide porțile sediului din Oradea, dar și pe cele ale subunităților din județ.

Cei mici vor participa la activități interactive și la demonstrații preyentate de salvatori. Ei vor vedea o misiune de stingere a incendiilor, o salvare de la înălțime ori intervenția echipajului de descarcerare.

Copiii vor avea ocazia să devină pompieri pentru câteva minute, atunci când vor încerca să nimerească o țintă cu ajutorul apei.

Şi poliţiştii le-au pregătit copiilor activităţi interesante. Mâine, între orele 11 şi 14, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, cei de la Biroul Poliţiei de Proximitate şi de la Serviciul Rutier vor organiza o serie de concursuri.

Astfel, cei mici vor putea participa la „Crosul prevenirii”, o întrecere de alergare printre jaloan, la concursuri de desene pe asfalt, de educație rutieră, rebus şi facepainting.

Poliţiştii îşi vor prezenta tehnica de luptă, motocicleta de serviciu și un autoturism de poliție inscripționat. Oamenii legi vor avea în Orăşelul Copiilor un stand de informare cu diverse materiale destinate atât copiilor, cât şi părinţilor şi bunicilor.

Tot miercuri, la liceul Onisifor Ghibu va avea loc concursul „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă!”. La acesta vor participa 60 elevi şi profesori de la 12 şcoli din Bihor. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu cupe, diplome şi dulciuri.

Redactor: Bianca Firezar
Editor web: Adrian Laboş | Foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri