Sari la conținut

Cadouri de la pompieri, de Crăciun

Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Oradea a pregătit cadouri pentru 150 de copii din familii cu situaţie materială dificilă. La rândul lor, angajaţii Staţiei de Pompieri Aleşd au contribuit financiar la tratamentul unei fetiţe în vârstă de 1 an şi opt luni, care suferă de cancer. Pompierii din Ştei sprijină cinci familii cu probleme financiare, în timp ce colegii lor din Săcuieni şi Salonta au cumpărat produse alimentare pentru două orfelinate.

"Personalul de la sediul inspectoratului a ajutat două familii sărmane din Oradea (una formată din doi adulţi şi cinci copii între 1 şi 8 ani, iar cealaltă din cei doi părinţi şi şase copii), oferindu-le produse alimentare şi cadouri pentru cei mici", a transmis căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Pompierii au continuat să-i sprijine pe foştii camarazi cu probleme de sănătate şi pe familiile colegilor care au murit. Prin contribuţia benevolă a salvatorilor, peste 230 de persoane din judeţ vor avea sărbători pline de bucurie.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana