Câini trimişi în vacanţă la... pensiune

Data publicării:
caine in brate

"Mika este un exemplar din rasa Cane Corso care va sta într-o pensiune canină pe perioada sărbătorilor pascale, întrucât proprietarii vor pleca într-o mini-vacanţă", a descoperit Anca Deac, reporter Digi24 Oradea.

Stăpânii căţeluşei au apelat din timp la serviciile unei pensiuni din Oradea. Acolo Mika nu va simţi lipsa lor, pentru că va avea parte de condiţii ca acasă.

"Serviciile pe care le oferim sunt cazare şi plimbare de mai multe ori pe zi, cazarea e individuală, fiecare câine este cazat, după cum observaţi în padoc, dacă sunt doi de acasă, atunci sunt cazaţi împreună. În perioada sărbătorilor avem mai multe solicitări decât în timpul anului", spune Codruţa Lipovan, proprietara unei pensiuni canine.

Îngrijitorii se ocupă ca locatarilor să nu le lipsească nimic. În plus, ei ţin cont şi de cerinţele stăpânilor.

"Fac curăţenie, îi plimb, îi îngrijesc, îi perii, la care sunt bolnavi, tratament şi în funcţie de fiecare om, ce pretenţii are. Sunt oameni care au pretenţia să te joci cu mingea cu câinele, să-l plimbi mai mult, se face şi dresaj de disciplină", explică Alin Florian Sîrca, îngrijitor la o pensiune canină.

"Noi recomandăm să vină cu mâncare de acasă având în vedere că schimbarea regimului alimentar de multe ori dă probleme, dar avem şi opţiunea de a le servi mâncare de la pensiune."

Pensiunea din Oradea are o capacitate de 20 de locuri, iar o zi de cazare costă 30 de lei.

Reporter: Anca Deac
Operator: Tiberiu Catrişcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri