Card cu reduceri și gratuități pentru turiștii care vin în Oradea

Data publicării:
card city

Turiştii care folosesc Oradea City Card beneficiază de reduceri în 38 de magazine, restaurante sau centre de relaxare. Şase muzee și obiective culturale şi religioase vor putea fi vizitate la un preţ redus la jumătate, iar transportul în comun în Oradea şi spre Băile Felix şi 1 Mai este gratuit pentru posesorii cardului.

"Acest card costă 15 lei și vei putea circula 48 de ore", a precizat Romeo Nica, director economic al societăţii de transport local.

În acelaşi preţ, pachetul Oradea City Card mai oferă "o broșură cuprinzând cele mai importante obiective turistice, dar și servicii conexe turistice. Ce pot fi accesate într-o furmulă bazată pe cupoane de reduceri. În estimările noastre, utilizarea acestui card ar oferi posesorilor o reducere de peste 400 de lei", susţine Eduard Florea, administratorul public al Oradei.

"Oradea City Card oferă, economie de timp, economie de bani și un produs ce oferă totul la îndemână", este de părere Mihai Jurcă, manager de proiect.

Oradea City Card poate fi achiziţionat de la punctele de vânzare a biletelor OTL, de la primărie, hotelurile sau chioşcurile din oraş.

"Orice facilitate este bună și ajută pe oricine, cu siguranță este bună."

"Ar putea să deschidă porțile mai mult pentru vizitatori, ar putea să atragă turiști, acesta este și scopul", consideră orădenii.

Pentru că orașul este un șantier imens, iar rutele tramvaielor şi autobuzelor sunt modificate, hărţile din cadrul pachetului pentru turişti vor fi retipărite după finalizarea lucrărilor şi vor cuprinde noile obiective si trasee. Ideea a fost preluată din marile oraşe din Occident şi este gândită pentru a dezvolta turismul şi să atragă cât mai mulţi vizitatori. Până acum primăria a tipărit 500 de exemplare ale pachetului Oradea City Card.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Tiberiu Catrișcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri