Cât ne costă Moş Nicolae?

Data publicării:
BETA jucarii

Eduard Clug este plecat din Romania de mai bine de 20 de ani si este director la Opera de Balet din Maribor, Slovenia. Aflat în vizită la rude, a intrat în magazine să pregătească un cadou de Moş Nicolae pentru copii săi.

"Am alocat 60 şi ceva de euro pentru cadourile tuturor. Să nu exagerăm, mai vine şi Crăciunul şi oricum mie personal mi se pare mult."

Bunica însă a cumpărat deja o serie întreagă de cadouri. "Seturi de păpuşi care se îmbracă, se schimbă de diverse toalete, păpuşi care cântă, plâng, râd. Am alocat un buget în jur de 300 de lei. Pentru fiecare nepoţel, plus pentru copilul meu, pentru nora mea."

Anca şi soţul ei caută un cadou potrivit pentru băieţelul lor de şase ani şi sunt dispuşi să cheltuie 150 de lei pentru cadoul de Moş Nicolae.

"Preferă ceva pistol, ne uităm acum să vedem cam ce ne-a arătat el din reclame ce îi place, vedem, găsim", spune Anca Faur.

În topul preferinţelor copiilor se află însă o păpuşă al cărei preţ se apropie de 300 de lei.

"Copiii o doresc, este foarte jucăuşă, se gâdilă, poţi să vorbeşti cu ea, să nu adoarmă, pentru că dacă nu ai băgat-o în seamă, se pune să doarmă."

Magazinele de jucării şi-au făcut stocuri serioase. Oferte sunt pentru toate buzunarele, iar promoţiile curg pe bandă rulantă.

reporter: Andrea Crişan
operator: Constantin Gheorghiţă
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri