Căutări într-un canal colector după un accident rutier

Data publicării:
cautari (3)
foto ISU Crişana

A fost o amplă desfăşurare de forţe joi seara, lângă Oradea. Pompierii au căutat posibile victime într-un canal colector în care o maşină s-a răsturnat, lângă comuna Biharia.

foto ISU Crişana
foto ISU Crişana

foto: ISU Crişana

Accidentul a fost semnalat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” în jurul orei 21:45, printr-un apel la 112. Apelantul preciza că un autoturism era răsturnat în canalul colector de pe raza comunei Biharia și că pe mal se afla o victimă.

În zonă au fost trimise echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea cu trei autospeciale de intervenţie, un autocamion de intervenţie cu barcă şi paramedicii, alături de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

„Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au procedat la acordarea primului ajutor calificat bărbatului găsit pe mal, în stare de semiconștiență și la căutarea altor eventuale victime. Forțele de intervenție au acționat cu barca şi echipamentele specifice unor astfel de intervenţii, operațiunea, desfăşurată în condiţii de vizibilitate redusă, implicând cercetarea amănunţită a zonei în care s-a produs accidentul. În urma căutărilor efectuate nu au fost găsite alte victime”, a transmis maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Bărbatul rănit, în vârstă de 35 de ani, suferise mai multe fracturi şi lovituri la cap, motiv pentru care a fost intubat şi dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri