"Celelalte cuvinte" au fost "Trup şi suflet" pentru fani, pe scena Filarmonicii din Oradea

Data publicării:
celelalte cuvinte

Prin concertul "Trup și suflet", membrii formației i-au făcut pe cei prezenți să își amintească de vremurile când muzica lor făcea furori în rândul tinerilor. Piesele vechi au fost reorchestrate într-o acustică modernă, diferită de stilul agresiv practicat de "Celelalte Cuvinte" în trecut.

"Am retrăit niște amintiri și a fost o mare bucurie", spun un spectator. 

Călin Pop, solistul trupei "Celelalte Cuvinte", susţine că spectacolul "a fost o incursiune prin trecutul acestui repertoriu al nostru, de când ne-am înființat și până acum. S-a pus mai mult accent pe piesele vechi, care erau mult mai adaptabile pentru variantele acustice."
TC OUT 00 15 06

Mulți dintre cei care în anii '80 ascultau și fredonau refrenele trupei și-au adus la concert și copiii, deveniți între timp fani ai muzicii rock. "Mi-a plăcut ritmul, melodia și versurile, deci a fost pe gustul meu", confirmă un tânăr. 

Iar acest fapt este apreciat şi de băieţii de la "Celelalte Cuvinte": "Este foarte bine că au auzit de la părinți și au venit, pentru că e important să rămână flacăra vie în continuare", încheie Călin Pop.

reporter: Claudiu Mihuț
operator: Cristian Rusu
editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri