Sari la conținut

Chestionar online. Reprezentanţii Aeroportului din Oradea vor să ştie ce destinaţii doresc bihorenii

Chestionarul este disponibil pe pagina oficială a Aeroportului din Oradea - www.aeroportoradea.ro, dar şi pe site-ul www.aeroport.oradea.com. Vizitatorii celor două pagini sunt invitaţi să aleagă oraşele spre care îşi doresc curse aeriene cu plecare de pe pista aerogării bihorene.

"Având în vedere că lucrările de modenizare, care au fost efectuate în cadrul proiectului "Extindere şi modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea", proiect ce a fost aprobat și cofinanţat de Comisia Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, se vor finaliza până la data de 31.10.2015, vă învităm să completați chestionarul, deoarece opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, ajutându-ne să descoperim împreună destinațiile internaționale care facilitează mobilitatea populației și a bunurilor", au transmis reprezentanţii aeroportului. 

Surse oficiale din cadrul administraţiei judeţene au declarat că în primele două zile chestionarul a fost completat de 5.000 de persoane. Datele adunate prin acest chestionar vor fi prezentate companiilor aeriene în vederea negocierii contractelor privind cursele ce vor fi operate de pe Aeroportul Internațional Oradea.

Editor web: Adrian Laboş