Sari la conținut
News Alert

Cinci bărbaţi condamnaţi pentru trafic de droguri au fost reţinuţi de poliţiştii bihoreni. Doi dintre ei sunt fraţi

Cinci bihoreni care au fost condamnaţi la diferite pedepse cu închisoarea pentru trafic de droguri au fost încarceraţi, marţi, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri Bihor. Toţi fac parte dintr-o grupare care comercializa canabis în judeţ. Doi dintre ei sunt fraţi şi au fost prinşi cultivând canabis într-un solariu din gospodăria proprie din Tinca.

Poliţiştii orădeni au reţinut marţi doi bărbaţi, de 26, respectiv 30 de ani, din Oradea, pe numele cărora Tribunalul Bihor a emis mandate de executare a unor pedepse într-un dosar de trafic de droguri. Primul a fost condamnat la 8 luni și 10 zile de închisoare, în timp ce al doilea are de executat o pedeapsă un an şi patru luni după gratii.

În acelaşi dosar şi sub aceeaşi acuzaţie a fost condamnat un localnic de 31 de ani, din Diosig, judeţul Bihor. Instanţa l-a trimis după gratii pentru 8 luni, iar poliţiştii l-au ridicat marţi şi l-au încarcerat în Penitenciarul din Oradea.

Tot marţi, poliţiştii bihoreni au reţinut doi fraţi din comuna Tinca. Fiecare are de executat câte un an de închisoare pentru trafic de droguri.

În vârstă de 27, respectiv 29 de ani, cei doi au fost depistaţi de poliţiştii BCCO Oradea şi procurorii DIICOT în timp ce cultivau canabis într-un solariu din propria grădină.

Anul trecut, în luna octombrie, unul dintre cei doi fraţi a fost prins în flagrant delict, în parcarea unui mall din Oradea, în timp ce vindea unui investigator sub acoperire 100 de grame de canabis în schimbul a 3000 de lei.

Deşi iniţial, Tribunalul Bihor a decis să suspende executarea pedepselor dictate, Curtea de Apel Oradea a hotărât că cei doi fraţi şi ceilalţi trei membrii ai grupului trebuie să stea în spatele gratiilor.

Editor web: Adrian Laboş