VIDEO. Cinci răniți într-un accident în care au fost implicate trei mașini, pe DN75, în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
accident Lunca5
foto: Adrian Bebe

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, duminică, pe DN75, între localitățile Lunca și Câmpani, în Bihor. Toate se aflau într-un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate unei mașini. Din impactul dintre cele două vehicule, mașina care a circula regulamentar a fost proiectat în al treilea autoturism.

foto: Adrian Bebe
foto: Adrian Bebe

foto: Adrian Bebe

Accidentul a fost provocat de un bărbat de 64 de ani, care conducea un Volkswagen Golf dinspre Lunca spre Nucet. La intersecția DN75 cu drumul spre satul Hârșești, șoferul a încercat să vireze și nu i-a acordat prioritate unui autoturism Audi, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 20 de ani, din Câmpani.

Al doilea vehicul l-a lovit pe cel condus de șoferul de 64 de ani și a ricoșat într-o a treia maşină condusă de un bărbat de 35 de ani, care se îndrepta spre Nucet. Pe lângă șoferul autoturismului Volkswagen, alte patru persoane – doi bărbați și două femei - aflate lângă el, au fost rănite ușor.

 

Publicată de Adrian Bebe pe Duminică, 24 martie 2019

Mai multe echipaje ale Poliției, Ambulanței și SMURD au fost trimise de urgență la locul accidentului. Traficul a fost blocat în zonă, iar circulația s-a desfășurat pe drumuri ocolitoare.

Accidentul este investigat în continuare de polițiștii rutieri.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri