Sari la conținut

CJ Bihor, de acord cu propunerea lui Mihai Giurgiu pentru preluarea FC Bihor. I. Avrigeanu: "Domnul Giurgiu să vireze suma de 4 milioane!"

Ionel Avrigeanu, vicepreşedintele CJ Bihor: „Suntem de acord cu propunerea făcută în acest moment de domnul Giurgiu. Am identificat şi sumele necesare, stabilite într-o scrisoare, de buget pe anul 2015. Sumele sunt aproximativ patru milioane de lei din partea domnului Giurgiu şi 1,5 milioane de lei din partea Consiliului Judeţean."

Vicepreşedintele administraţiei judeţene spune că instituţia va deveni partenera lui Mihai Giurgiu doar după ce acesta va fi, cu acte în regulă, al treilea asociat în cadrul clubului, conform legii.

„În acel moment putem discuta şi despre sumele cu care fiecare partener din această asociaţie finanţează FC Bihor."

Mai marii judeţului aşteaptă acum ca omul de afaceri să dovedească faptul că are banii pe care şi-a propus să-i investească în club.

„Pe lângă cei 500.000 de euro alocaţi în bugetul de anul trecut, pentru anul acesta am identificat încă un milion de lei pe care l-am putea aduce la contribuţia finanţării echipei de fotbal, cu condiţia, repet, ca domnul Giurgiu, să-şi asume suma de patru milioane şi să o vireze efectiv", susţine Avrigeanu.

Cel mai probabil vineri cele două părţi se vor afla din nou la masa negocierilor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboș