Sari la conținut

Claudiu Keşeru, invitatul special de sărbători al juniorilor de la FC Bihor

„Faptul că mă aflu aici în seara aceasta mă face să trăiesc un sentiment de mândrie. Practic, îmi tremură tot corpul", a mărturisit Claudiu Keşeru.

Aceleaşi sentimente au fost trăite şi de fostul portar al roş-albaştrilor, Marius Popa.

„A fost o adevărată onoare şi mândrie că fac parte din familia FC Bihor şi chiar mă bucură prezenţa mea şi invitaţia la acest eveniment."

Demonstraţiile de antrenamente, dar şi jocurile şcoală făcute de cele 12 echipe pe parchetul Arenei Antonio Alexe au fost aplaudate la scenă deschisă. Acestea l-au făcut pe fostul campion, Zeno Bundea, să-i dea lacrimile, pentru că printre micuţii de pe teren s-a aflat şi puştiul său Ayan.

„Am fost emoţionat, de fiecare dată sunt emoţionat când văd copiii. Şi acum când mă gândesc mă trec deja emoţiile. A fost un eveniment important pentru ei, pentru copii în primul rând."

Cel mai aşteptat moment de către copii a fost acordarea diplomelor şi medallilor de către preşedintele Viorel Nemeş pentru performanţele din 2014.

Conducerea FC Bihor a acordat şi premii speciale, iar unul dintre acestea le-a fost oferit părinţilor portarului de AS Roma, Ionuţ Pop, plecat la formaţia capitolină chiar de la Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu