Sari la conținut
News Alert

Claudiu Keşerü şi Paul Papp, campioni ai inimilor într-un meci caritabil

Claudiu Keseru, cel mai în vogă fotbalist român al momentului, s-a întors acasă după mai bine de zece ani de când a plecat de la FC Bihor. Atacantul stelist a fost protagonist în meciul caritabil "Campionii inimilor - Dar din dar pentru copii", organizat alături de colegul său de la Steaua, Paul Papp. În acest fel, au strâns fonduri pentru copiii care sunt într-o situaţie dificilă.

"Am trăit-o pe pielea mea și am ajuns la momentul acesta, în care vreau să mă gândesc și la alţi copii care sunt defavorizaţi şi merită ajutați", a declarat Paul Papp.

Meciul a opus pe parchetul sălii orădene două echipe alcătuite din prietenii celor doi internaţionali.

"Sunt jucători crescuți la cluburile din Bihor, atât Liberty, cât și FC Bihor. Prin relaţionarea pe care o are Claudiu cu aceşti jucători a reuşit să îi convingă să joace pentru orădeni", a precizat Ovidiu Mureşan, viceprimar al Oradei.

Pentru prietenii celor doi internaţionali, convocarea a fost imposibil de refuzat. S-au bucurat ca în timpul vacanţei pot face gesturi caritabile.

"Sunt fericit să joc mereu acasă. Respect ce a făcut Keseru şi mă bucur că a adunat atâta lume în sală", a remarcat George Puşcaş.

"Mă bucur că m-am întâlnit cu suporterii şi orice întâlnire cu suporterii fotbalului românesc este deosebită. Şi a mai fost mişcarea după zilele de Crăciun", a spus Răzvan Pleşca.

"Pentru noi este o plăcere să venim aici, să ajutăm copii cu probleme. Noi, de sărbători, nu stămă tot timpul muncimă avem program", explică Ionut Pop.

Intrarea la jocul caritabil s-a făcut în schimbul unei donaţii de minimum 10 lei. Ca urmare a vinderii la licitație a tricourilor lui Claudiu Keşerü şi Paul Papp, fondurile necesare copiilor defavorizaţi au fost suplimentate cu 3000 de lei.

"Au fost persoane care au licitat pentru tricouri, persoane care au participat cu o donaţie mai mare la intrare. Le mulţumim tuturor şi sperăm că îi vom ajuta cum se cuvine pe copii", a declarat Claudiu Keşerü.

Evenimentul a fost susţinut de Mihăiţă Neşu, care s-a bucurat să-şi revadă foştii colegi.

"Este foarte frumos că şi-au arătat interesul atâţia foşti şi actuali fotbalişti de aici, din Bihor. Avem cu ce ne mândri."

Din banii strânşi vor fi ajutaţi copii institutionalizaţi.

O galerie foto de la acest eveniment găsiţi pe pagina de Facebook a Digi24 Oradea.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş