Concert BZN la Oradea. Cea mai cunoscută trupă olandeză va cânta pe 2 martie, în Arena Antonio Alexe

Data publicării:
bzn plasma 120214

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cea mai cunoscută formație olandeză a anilor '80-'90, BZN, se poate lăuda cu o carieră de peste 40 de ani, timp în care a scos peste 40 de albume și a susţinut un număr impresionant de turnee în toată lumea. Melodiile olandezilor au stat mult timp în topurile din ţara natală, dar şi din Germania, Canada ori Anglia, alături de alte formații celebre precum ABBA, Beatles sau Rolling Stones.

De-a lungul carierei, 30 de albume ale trupei BZN au câștigat discul de platină, iar membrii formației au primit această distincție timp de 22 de ani consecutiv.

Pentru concertul din 2 martie de la Sala Sporturilor Antonio Alexe, Jan și Anny le promit fanilor muzicii disco o seară în care vor cânta împreună piesele "Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance, Dance" , "Mon Amour" sau "Que Sara".

Prețul biletelor variază între 80 și 170 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Cu o zi înainte de spectacol cei doi membri ai trupei BZN vor avea o sesiune de autografe și poze cu fanii într-un mall din oraș.

redactor: Claudiu Mihuț

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri