Concursul muşchilor. Peste 100 de sportivi au participat la Grand Prix-ul de la Oradea

Data publicării:
culturism

Forma fizică etalată de aceştia, majoritatea foşti sau actuali campioni naţionali, a fost de invidiat. Astfel, echilibrul a persistat la majoritatea categoriilor, iar arbitrii au ales cu greu numele învingătorilor.

„Nu pot să fiu decât mulţumit, atât timp cât sportivii şi spectatorii au fost mulţumiţi de spectacol", spune Ion Marin, organizatorul competiţiei.

Primul titlul adjudecat în competiţia de la Oradea i-a revenit lui Szaborcs Dudas, din Tîrgu Mureş, care s-a impus între cei 21 de sportivi înscrişi la categoria men physique. La master şi seniori, vicecampionul european Sebastian Văsuţ a reuşit surpriza. El i-a devansat pe marii favoriţi Costel Torcea, proaspăt medaliat cu aur în Spania, la Campionatul European, şi pe campionul naţional en titre de seniori, Ştefan Coşovanu.

„Am fost destul de în formă pentru acest concurs. Am fost bine primit şi am să mai revin", promite Sebastian Văsuţ, vicecampion european.

În competiţia pentru miss bikini prima poziţia i-a revenit unei sportive din Ungaria, care a devansat două sportive din Cluj-Napoca şi Tîrgu Mureş. La prima ediţie a Grand Prix-ului au fost oferite premii în valoare de 2100 de euro.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri