Sari la conținut

Corina Crețu: "Laszlo Tokes a subminat fundamentele statului român"

Corina Crețu, europarlamentar PSD: "Salut faptul că acum domnul Tokes va candida din Ungaria. Acolo ar fi trebuit să candideze de la început pentru că în cinci ani nu a făcut altceva decât să submineze fundamentele statului român."

Europarlamentarul PSD i-a îndemnat pe orădeni să voteze politicieni cu experiență care nu se află la primul mandat la Bruxelles. Corina Crețu consideră că este nevoie de o campanie de informare, ca alegătorii să înțeleagă că deciziile forului european sunt mai importante decât cele luate de Parlamentul României.

La Oradea, eurodeputatul social-democrat și-a prezentat și raportul activităților desfășurate în legislativul de la Bruxelles. În mandatul actual, Corina Crețu a inițiat proiecte referitoare la ridicarea restricțiilor de pe piața muncii, împotriva discriminării românilor și a extremismului.

Prezența candidatului PSD la Oradea va fi urmat de vizita ministrului Transporturilor Dan Șova, a șefei de la Tineret și Sport Gabriela Szabo și a premierului Victor Ponta.

reporter: Claudiu Mihuț
operator: Ciprian Platona
editor web: Adrian Laboş