Crin Antonescu cere o campanie cinstită

Data publicării:
antonescu

„Toate banner-ele, toate afișele, toate cele ce înseamnă campanie vizuală legală, din calea domnului Ponta au fost tăiate, rupte, distruse. Să nu se indispună Ponta văzând vreo săgeată", susţine Crin Antonescu, președintele PNL.

Candidatul liberalilor pe regiunea de nord-vest, Norica Nicolai, susține că întreaga campanie electorală a ajuns în derizoriu, prin atacurile la persoană între președinte și premier.

„Să nu își imagineze cei doi că ne putem da cu bărcuța, că ne plimbăm cum vrem, dar aceste dezbateri electorale nu sunt monitorizate de Bruxelles. Asta ne va crea mari probleme în alocarea portofoliul unui comisar pentru România", crede Norica Nicolai, candidatul PNL pe regiunea de nord-vest.

„Domnii Ponta și Băsescu spun către români: proștilor vă păcălim și de data asta! Sărim cu parașuta, ne băgăm la pușcărie din gură, ne facem corupți din gură și voi ne dați voturile pentru că noi... știm noi să facem politică", spune Crin Antonescu.

Liderul PNL compară deplasările în teren ale lui Victor Ponta cu felul în care se desfășurau alegerile din perioada comunistă. Crin Antonescu este sigur că această campanie reprezintă pentru premier un prilej de a-și face imagine pentru alegerile prezidențiale.

Antonescu a infirmat zvonurile refacerii USL după 25 mai.

reporter: Laura Breb
operator: Robert Rezmuves

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri