Sari la conținut

Cristian Achim, despre obiectivul CSM Oradea: „Vrem să jucăm finala mare"

În aşteptarea primelor două jocuri ale semifinalei cu CSU Sibiu, antrenorul baschetbaliştilor orădeni a tras concluziile unui sezon în care CSM a atins două obiective propuse: disputarea finalei Cupei României şi calificarea în cupele europene.

"Suntem la a cincea calificare în semifinale în ultimele şase sezoane. Este după părerea mea un lucru extraordinar pentru noi. Dacă nu mă înşel, suntem singura echipă din România care a reuşit o astfel de performanţă", susţine Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Campion în urmă cu două sezoane şi medaliat cu bronz anul trecut, cu CSM CSU Oradea, Achim nu concepe ratarea podiumului Ligii Naţionale.

"Evident că ne dorim să ne calificăm în finală, ar fi fabulos pentru noi. Însă aceasta este cea mai mare dorinţă a noastră, a tuturor şi vom încerca să facem tot ce ţine de noi pentru a ajunge acolo, unde zic eu că ne este locul."

Cu două zile înaintea primului meci cu Sibiul, CSM Oradea se confruntă cu probleme de lot. Pe lângă Pasalic, în continuare indisponibil, şi Andrei Mandache acuză probleme de sănătate. Se speră însă ca până la ora primului joc dintre Oradea şi Sibiu acesta să fie apt.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Pe aceeași temă