Cristian Achim, reacție în scandalul Kariniauskas: "Dacă e adevărat, va fi un stigmat"

Data actualizării: Data publicării:
vaidas-kariniauskas
foto: Eurohoops

Tehnicianul Cristian Achim a reacționat după ce în presa din Lituania au apărut informaţii referitoare la Vaidas Kariniauskas, fostul jucător al CSM CSU Oradea acuzat că ar fi fost implicat în trucarea unui meci din Champions League.

Lituanianul a avut o evoluție modestă, cu doar 2 puncte marcate în 21 de minutre jucate în meciul disputat pe 23 ianuarie, între formația sa Liektabelis și francezii de la Dijon. Oficialii clubului leton susțin că Vaidas şi-ar fi pus un prieten să parieze pe o evoluţie modestă a acestuia în partida cu echipa din Hexagon.

"Dacă este adevărat, acesta va fi un stigmat pe care el îl va purta toată viaţa lui de sportiv. Noi, ca profesionişti sau ca oameni implicaţi, nu avem voie nici să ne apropiem de casele de pariuri. Nu am voie, eu nici nu ştiu cum se pariează şi aşa ar trebuie să facă orice jucător", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Vaidas Kariniauskas a fost unul dintre jucătorii deteminanţi ai CSM CSU Oradea în sezonul 2017-2018, la finalul căruia orădenii au câştigat titlul.

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri