CSM, echipa momentului

Data publicării:
sport 20csm-38592

CSM Oradea este fără doar şi poate cea mai în formă echipă a momentului în Liga Naţională de baschet masculin. O spune linia de clasament: zece victorii şi o singură înfrângere. Startul bun a surprins plăcut pe toată lumea, chiar şi rivalele din campionat, iar fanii visează la titlu. Cristi Achim în schimb nu gustă, încă, din paharul victoriei: "Aş vrea să o lăsăm mai uşor cu laudele pentru că e primă treime de campionat. Mai există încă două treimi, mai este returul care pentru noi este mult mai dificil. Mai există play-off-ul, în caz că ajungem acolo".

Tehnicianul orădenilor crede că succesul de până acum se datorează unităţii de grup, de la conducere până la antrenori şi jucători.

„Faptul că suntem o echipă fără vedete, în sensul bun al cuvântului, sau mai exact oricare dintre jucătorii noştri pot să fie vedetă într-un meci, sau altul ceea ce este foarte important", mai spus Achim.

Antrenorul speră ca în acest mod să ţină în continuare jucătorii cu picioarele pe pământ. El aşteaptă ca in meciurile rămase sa isi pastreze concentrarea şi dăruire pe teren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri