Dan Andrei Aldea, în concert la Oradea, alături de Pasărea Colibri

Data publicării:
dan aldea 081014

Concertul de miercuri seară este aşteptat cu sufletul la gură de fanii formaţiei Pasărea Colibri. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă încă din primele zile, iar cererile nu au încetat să vină.

"Suntem din ce în ce mai buni, mai frumoşi şi mai talentanţi, motiv pentru care din nou s-au vândut toate biletele. Pe de altă parte, vreau să va spun că în Bucureşti a fost o nebunie. Am primit foarte, foarte multe telefoane", recunoaşte Mircea Baniciu, component al trupei Pasărea Colibri.

"Sunt în Oradea şi nu în Bucureşti, cum se aştepta toată lumea sau ştiu eu ce să zic, deoarece familia soţiei mele e din Oradea şi sunt practic ca acasă. Mai e şi adevărat că eu sunt şi în inimă puţin acasă, deaorece familia dinspre mamă se trage din această zonă", a precizat Dan Andrei Aldea, invitatul special al concertului.

Concertul va fi unul de suflet, după cum au declarat artiştii, mai ales că îi leagă o prietenie de zeci de ani. Niciunul dintre ei nu a vrut să divulge prea multe despre surprizele pregătite fanilor pentru recitalul de miercuri seară.

"Am fost în turnee împreună, turnee spectaculoase, turnee extraordinare împreună cu Dan Andrei Aldea şi formaţia lui din acea perioadă, formaţia Sfinx, şi amintirile sunt multe şi impresionante", susţine Mircea Vintilă, component al trupei Pasărea Colibri.

"Am fost fan Sfinx de mic copil şi nu am visat niciodată să cânt pe aceeaşi scenă cu Dan Aldea. Este ceva mai mult decât mi-am putut imagina", recunoaşte Teo Boar, component al trupei Pasărea Colibri.

Concertul susţinut de Dan Andrei Aldea, liderul formaţiei Sfinx, în anii 70, şi folkiştii de la Pasarea Colibri va avea loc la Filarmonica de Stat din Oradea cu începere de la ora 20.

Reporter: Diana Grad
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri