Sari la conținut

Das Fest se mută în Cetate. Orădenii sunt așteptați cu 13.000 de porții de mâncare

De vineri până duminică, pe o suprafață de 8 mii de metri pătrați, orădenii vor fi întâmpinați cu street-food, salate, bere, vinuri si aperitive. Pentru editia din acest an a Das Fest, organizatorii vor pregăti 13 mii de porții de mâncare, 9 mii de litri de bere și deserturi.

Romeo Ionescu, manager general al organizatorului: "Încercăm să dăm anul acesta Das Fest-ului o alură de festival de vară. Astfel, din punct de vedere organizatoric, ne-am desfășurat cu totul diferit față de dățile trecute, în sensul că avem locații separate pentru fiecare tip de consumator. Avem foarte multe stații de bere, avem un wine bar, avem un apero-spritz bar, o zonă de mâncare foarte mare și cu mai mulți bucătari. În total, vom avea 6 band-uri care vor cânta, iar vineri seara, după concert, vom face proiecția meciului Franța-România."

Copiii vor avea propria lor zonă, unde vor participa la ateliere de creativitate, vor picta și se vor juca. În plus, participanții la festival vor fi îndemnați să colecteze selectiv deșeurile.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuța