Sari la conținut

De Ziua Îndrăgostiţilor, hotelierii din Băile Felix au pregătit pachete ce includ căsătorii de o zi

La un hotel de patru stele din Băile Felix, clienţii beneficiază de oferta de Valentine's Day pe parcursul întregului weekend, între 12 şi 14 februarie. Deja 95% dintre locuri au fost ocupate de turiştii care plătesc între 650 şi 950 de lei pentru un sejur de două persoane.

"Oferim un pachet de servicii pentru cele două nopți: cazare cu demipensiune, respectiv mic dejun și cină în ambele zile; în cea de-a doua seară este cina specifică evenimentului şi, de asemenea, în pachetul inclus avem și spuma party", spune Adrian Brie, şef de recepție.

Oferta de Ziua Îndrăgostiţilor a unui hotel de cinci stele a făcut ca niciun loc să nu mai fie liber.

"Îndrăgostiților le-am pregătit în weekend-ul de 12-14 februarie un pachet la 1056 de lei. Tariful acesta include cazare, mic dejun, cină festivă, acces la piscina hotelului, la saună umedă, sală de fitness, la fântâna de gheață", explică Adriana Haivas, şef de recepție.

"Este foarte frumos, este prima dată când venim aici și ne place foarte mult, atmosfera e super ok."

"Piscinele sunt amenajate super pentru copii, cazarea e ok, camerele arată foarte bine."

"Am venit aici pentru relaxare,. Făcându-ne promoţii pentru weekend, nu mi se pare scump deloc."

Managerii hotelului de cinci stele le-au pregătit turiştilor şi o surpriză: posibilitatea de a se căsători timp de o zi, în cadrul unor ceremonii oficiate de însuşi... Elvis Prestley.

Reporter: Romana Fărcaș
Operator: Florin Lucuța