Digi24 Oradea îşi schimbă grila. De luni, 16 martie, aveţi parte de mai multe emisiuni

Data publicării:
Digi24 Oradea 2 -1

La mai bine de doi ani de la lansare, Digi 24 Oradea vine cu o nouă grilă de programe. Începând de luni, 16 martie, de la prânz, staţia noastră vine în faţa dumneavoastră, telespectatorii noştri, cu 10 ore de emisie neîntreruptă.

De la 12 la 22, vă oferim informaţii regionale, dezbateri, emisiuni culturale şi educative. Digi 24 Oradea va difuza, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 13, şapte jurnale de ştiri în direct. Principala emisiune informativă a zilei este prezentată de la ora 18 de Yvette Mîrza.

Emisiunea deja consacrată, "Vocile Bihorului", realizată de Octavian Haragoş, va putea fi urmărită în direct de la ora 19.00 şi în reluare de la ora 15 şi trei minute. Laura Breb va aduce informaţii de pe piaţa muncii, în cadrul emisiunii "Recrutat în Crişana", de luni până vineri, de la ora 17 şi cinci minute. Emisiunea poate fi urmărită în reluare de la ora 13 si cinci minute.
Informaţiile din sport vor fi dezbătute în emisiunea Divizia Locală, difuzată luni şi vineri de la 18.30.

În continuare vom descoperi cele mai spectaculoase locuri din această parte a ţării, dar şi cei mai interesanţi oameni, la emisiunea Turist Acasă, transmisă marţi de la 18.30. Ana Maria Georgescu va fi ghidul dumneavoastră într-o călătorie prin cele mai frumoase locuri ale României, luni, miercuri şi vineri de la 16 şi trei minute.

Staţia noastră regională vă oferă oportunitatea de a revedea cele mai bune producţii Digi24 HD, în fiecare zi de la 21.30. "Sănătatea în bucate", "La volan", "Tinerete fără bătrâneţe", "2.0", "Ca-n filme", "Bonton", "Digicult" şi "Din Interior" se vor regăsi în noua grilă de programe a Digi24 Oradea. De asemenea, de la ora 12, puteţi vedea cele mai importante informaţii economice in emisiunea "Business Club".

Radu Paraschivescu cu ale sale producţii "Dă-te la o carte" şi "Pastila de limbă" vin să îmbogăţească programul Digi24 Oradea."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri