Digi24 Oradea - televiziunea care vă aduce actualitatea regională în direct

Data publicării:
testimonial oradea Victoria Cucu 30s

Imaginile de cea mai bună calitate, emisia Full HD, știrile cele mai bune, toate sunt rezultatul unui uriaș efort zilnic al oamenilor din spatele camerei de filmat.

Aceste cuvinte sunt încununarea muncii de televiziune, atunci când știrile ajung în casele telespectatorilor. Dar totul începe cu ore sau zile înainte, când informațiile ajung în atenția reporterilor și producătorilor. Şi când pariurile reporterilor cu ei înşişi sunt câștigate...

Nu orice informaţie poate deveni o știre, așa cum nu tot ce zboară se mănâncă. Este datoria reporterilor să cântărească atent orice situație și să ia deciziile corecte, atât în redacție, cât și pe teren. Sunt experienţe noi pentru reporterii Digi24.

În munca de teren, relația reporter-cameraman este vitală, iar viteza de reacție face diferența între o știre reușită și un subiect pierdut. În televiziune, reporterii SPUN o poveste, dar cameramanii o ARATĂ. Imaginile impecabile sunt produsul muncii acestor "oameni invizibili" - cei care stau întotdeauna în spatele camerei de filmat.

Digi24 Oradea este o altfel de televiziune, iar principalul motiv este modul în care sunt tratate subiectele. Obiectivitatea, acuratețea și documentarea atentă sunt obligatorii la Digi24 Oradea. Munca de regizor implică multă responsabilitate. Comenzile trebuie să fie clare, reacțiile prompte, iar produsul final impecabil.

Cele mai bune știri, cele mai bune imagini, cei mai buni profesioniști, cele mai bune echipamente. Altfel spus, Digi24 Oradea. Televiziunea care vă aduce știrile importante, imaginile relevante, faptele concrete, actualitatea regională în direct.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri