Digi24 Oradea - un an în care am promovat valori şi am transmis actualitatea

Data publicării:
fb -personal

6 august 2012: în urmă cu un an, echipa Digi24 Oradea v-a lansat o provocare: întoarcerea la normalitate. Ne-am propus să fim cea mai bună sursă de informaţii pentru locuitorii din nord-vestul României. Vrem o Românie altfel, vrem autorități care să ne asculte, să ne respecte și să ne reprezinte, vrem educație și respect pentru valori, vrem să schimbăm viitorul.

"Echipa Digi e o echipă de profesionişti, a consolidat ideea de informaţii obiective şi cred că a făcut ca ideea de comunitate locală să fie mai puternică", spune Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

Schimbarea pe care o dorim începe cu noi înșine: echipa Digi24 Oradea este o altfel de televiziune. Știrile noastre sunt obiective, complete și corecte. Refuzăm senzaționalul, informăm fără părtinire, fără patimi subiective, documentat și rapid. Înainte de toate, repunem valorile acolo unde trebuie: în atenția comunității.

"Digi 24 a adus un plus de valoare în comunitatea locală și, ceea ce am apreciat extraordinar, a fost centrarea pe resursa umană, centrarea pe om, pe pacient, o televiziune care dă valoare vieții", este de părere dr. Carmen Pantiș, coordonatorul programului de transplant în Bihor.

"Este important să știm ce se întâmplă în lume, dar este important în același timp să cultivăm binele, frumosul, speranța, dragostea între noi. Faceți-o cu dăruire", ne recomandă ÎPS Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea.

Pentru un viitor mai bun, e nevoie de educație în prezent: recursul la cultură este o firească întoarcere la adevăratele valori ale comunității.

"O echipă de profesioniști. Un prieten la nevoie, pentru că teatrul are nevoie de sprijin în a-și arăta realizările, programul, pentru ca teatrul să fie cunoscut atât în Oradea, cât și pe plan național", crede Daniel Vulcu, managerul teatrului „Regina Maria".

Iar profesionalismul este cheia performanței. Ne-au demonstrat-o sportivii, oameni pentru care victoria, confirmarea valorii, este singurul țel și pentru care doar locul întâi contează. Alături de ei am sărbătorit succesele și am împărțit amarul eșecurilor.

"Digi24 este un exemplu clar de profesionalism, înseamnă prezentarea concertă și corectă a realităților cotidiene, practic este exact ceea ce avea orașul nostru nevoie", susţine Șerban Sere, managerul secţiei de baschet a CSM Oradea.

În 12 luni de emisie, ştirile şi emisiunile postului Digi24 Oradea au suprins evenimente notabile, care ne influenţează direct viaţa de zi cu zi. Suntem televiziunea orașului, a județului, a regiunii. Aducem în fiecare zi știri și dezbateri din mijlocul comunității. Informăm corect, transmitem rapid, descriem complet, abordăm echilibrat, documentăm temeinic, raportăm imparțial, respectăm adevărul. Interesul dumneavoastră este meseria noastră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri