Disensiuni pe marginea cursei Oradea - Constanţa

Data publicării:
VO disensiuni aeroport 060916

Compania aerianã Blue Air a confirmat oficial cursa Oradea - Constanţa din luna aprilie a anului viitor. Anunţul a fost făcut pe Litoral, acolo unde vor ateriza avioane şi de la Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Preţurile pentru cele patru destinaţii vor începe de la 90 de lei, au anunţat oficialii companiei. În valoarea biletului sunt incluse gustare şi bagaje de cel mult 32 de kilograme în cala avionului şi de 10 kilograme la bord.

Gheorghe Răcaru, director general Blue Air: „Bazându-ne pe experiența pe care o avem, noi credem că va exista apetit, mai ales venind spre Litoral pentru evenimente începând cu 1 mai și pe toată perioada verii.”

Tudor Costantinescu, director comercial al companiei aeriene: „Practic, simţim nevoia şi vedem că răspunsul din partea pieţei este unul favorabil să legăm direct regiuni din interiorul României, fără a mai trece prin Bucureşti.”

În ciuda acestui anunţ, marţi, directorul Aeroportului Oradea, Gheorghe Pasc, a transmis printr-un comunicat că negocierile pentru cursa către Constanţa nu sunt finalizate. Directorul aeroportului a mai precizat că discuţiile cu operatorul de zbor au fost iniţiate de Consiliul Judeţean Bihor.

Redactori: Adrian Ciucuriţă, Mihaela Brazdeş
Operator: Victor Niță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri