Distracţie în Băile Felix, cu ocazia minivacanţei de Mica Unire

Data publicării:
distractie Felix

Minivacanţa de Mica Unire a readus aglomeraţia în Băile Felix. Veniţi din toate colţurile ţării, mii de turişti au umplut hotelurile şi pensiunile din staţiune. Au profitat din plin de cele patru zile libere, iar cele mai căutate au fost bazinele cu apă termală. Hotelierii au pregătit mese îmbelşugate şi petreceri tematice, dar şi activităţi recreative.

Încă de dimineaţă, oaspeţii unui hotel de lux din Băile Felix au fost provocaţi să facă mişcare pe ritmuri muzicale în bazine, aşa că distracţia a fost la ea acasă. Turiştii au venit din mai multe judeţe, atraşi de renumele apei termale din zonă.

"- Ne simţim extraordinar.
- De unde veniţi?
- Din Sălaj, de la Zalău.
- Aţi bătut ceva drum.
- Puţin drum, dar se merită. Suntem împreună cu soţiile noastre, le-am făcut o surpriză, ele nu au ştiut nimic."

"- Foarte, foarte ok. Totul e foarte bine. N-avem nimic de băgat de vină.
- A meritat să veniţi până aici?
- Toţi banii din lume merită."

Nici copiii nu au avut timp să se plictisească. Pentru ei au fost organizate diverse activităţi, iar atmosfera a fost întreţinută de animatori.

"- M-am dat cu prietena mea pe tobogan.
- Şi cum a fost?
- Foarte bine", spune o fetiţă.

"M-am distrat foarte tare", spune alta, care recunoaşte: "O să mai vreau să mai vin aici."

"Dacă copiii se distrează, se distrează şi părinţii, aceştia stau liniştiţi, totul merge conform planului. Sunt activităţi legate de apă pentru că suntem la piscină şi atunci copiii se distrează, înoată, se bălăcesc, învaţă să facă jocuri de echipă, cel mai important, la finalul zilei este ca toată lumea să se distreze", spune Damian Andreica, animator.

Hotelierii au pregătit diverse activităţi pentru turişti. Pe lângă bazinele cu apă termală, aceştia au avut la dispoziţie zona de spa şi wellness.

"Sunt foarte mulţi copii. Avem activităţi şi ateliere special pregătite pentru ei de o echipă de animaţie. Îmbinăm odihna activă, adică şedinţele de aquazumba cu ritualuri senzoriale pentru faţă şi corp, masaje, băi speciale", a declarat Diana Antonescu, responsabil marketing.

Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri