Doi poliţişti din Bihor, campionii Ministerului de Interne la tenis

Data publicării:
DIPLOME SERGIU LOZINCA

Subinspectorul Lavinia Ţiplea, din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliției Bihor, a disputat patru partide de tenis la categoria „open feminin". Le-a câștigat pe toate, astfel că a devenit campioană națională. 

Ea are 23 de ani şi a absolvit anul trecut Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti. Poliţista practică tenisul de la şapte ani şi a participat la mai multe turnee. Pe când era studentă a devenit dublă campioană naţională şi vicecampioană.

La 30 de ani, agentul şef adjunct Sergiu Lozincă este angajat al Serviciului Cabinet din cadrul Poliţiei Bihor. Lucrează în Ministerul Afacerilor Interne din 2005, iar din 2006 s-a calificat anual la Campionatul de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne.

Anul acesta a devenit vicecampion național la categoria sub 35 de ani, fiind cea mai bună clasare din acesta an a reprezentanţilor Poliţiei Române.

În urma rezultatelor obținute la Cluj-Napoca, cei doi bihoreni au fost selectaţi pentru a participa la Campionatul European de Tenis al Ministerelor de Interne, care se va desfăşura în septembrie, la Milano.

Editor web: Adrian Laboș
Foto: Poliția Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri