Două baruri şi un restaurant din Oradea, închise de Poliţia locală. Localurile nu aveau autorizaţii

Data actualizării: Data publicării:
politia locala

Trei localuri din Oradea au fost închise după ce poliţiştii locali au constatat că nu aveau autorizaţii pentru desfăşurarea activităţii. Firmele care deţin restaurantul şi cele două baruri au fost amendate.

Neregulile la cele trei localuri au fost descoperite cu ocazia unor controale efectuate de poliţiştii locali din Compartimentul Control Comercial în mai multe unităţi de alimentaţie publică din Oradea.

Este vorba despre restaurantul Baredo din cartierul Nufărul şi localurile Broadway şi Black Eagle Pub, ambele din Piaţa Unirii.

„Fiecare agent economic a fost sancționat contravențional, conform HCL nr. 883/2016 în anul 2017, respectiv HCl nr. 978/2017 în anul 2018, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii eliberată de Primăria Municipiului Oradea”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale.

O altă măsură a fost suspendarea activităţii comerciale a celor trei localuri pe o perioada nedeterminată, începând cu 26 februarie.

„Poliţia Locală Oradea, prin Compartimentul Control Comercial, va continua verificarea autorizațiilor pentru desfășurarea  activității de alimentație publică, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei”, se arată în comunicatul Poliţiei Locale Oradea.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri