Drame de Paște în Bihor. Un bărbat a murit înecat în râul Barcău, iar altul a fost strivit de un tractor

Data publicării:
inecat Barcau1

Solicitarea pentru prima intervenție a venit din localitatea Valea Cerului. Martorii susțineau că un bărbat a intrat în râul Barcău, ca să-l treacă înot, dar nu a mai ajuns pe celălalt mal. La locul indicat au venit echipajul de căutare-salvare de la înec şi cel de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului de Pompieri Marghita. Salvatorii au reușit ca în 10 minute din momentul sosirii la locul intervenţiei să găsească victima. Aceasta se afla la o adâncime de patru metri.

Deși paramedicii au încercat să-l resusciteze, bărbatul în vârstă de 41 de ani nu a mai putut fi salvat.

Câteva ore mai târziu, echipajul de descarcerare şi cel de prim ajutor din cadrul Staţiei de Pompieri Aleşd, alături de un echipaj al Ambulanței au intervenit în localitatea Cetea, comuna Borod, unde un bărbat de 43 de ani a fost prins sub un tractor. Medicul a constatat decesul victimei, iar pompierii militari au scos corpul neînsufleţit de sub utilajul agricol.

Tot luni, în jurul orei 16.15, pompierii din Oradea au intervenit în localitatea Palota, ca să stingă un incendiu care a cuprins o hală dezafectată, aparţinând unei societăţi comerciale. Militarii spun că focul a fost provocat cel mai probabil în mod intenţionat. Flăcările au distrus aproximativ 300 kilograme de deşeuri de hârtie şi plastic.

editor web: Adrian Laboș
foto: ISU Crișana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri