Drumul buletinelor de vot

Data publicării:
stirea 202 20buletine 20de 20vot-37896

După o zi obositoare, președinții secțiilor de votare din județ au început numărătoarea voturilor exprimate pentru Camera Deputaților și Senat. Totul s-a petrecut sub observația cadrelor de poliție și a observatorilor.

"În acest moment numărăm voturile exprimate pentru Senat,urmează voturile pentru Camera Deputaților, vom întocmi procesele verbalecu rezultatele voturilor pe care le vom depune împreună cu buletinele devot la Judecătorie", spune Adrian Coita, președintele Secției de Votare nr.83 din Oradea

Imediat după terminarea numărătorii preliminare, sacii au fost duși în depozitul Judecătoriei Orădene, nu înainte ca președinții secțiilor de votare să predea procesele verbale la Biroul Electoral Județean.

Președinții secțiilor de votare din județ au venit la Biroul ElectoralJudețean Bihor până la orele trei ale dimineții, după care sacii cubuletinele de vot au fost trimiși la București pentru centralizare.

"Urmează să verificăm dosarele, să procesăm aceste procese

verbale, după care întocmim și noi procese verbale centralizate la nivel de

județ și urmează să mergem la București la Biroul Electoral Central", a spus Levente Antic, președintele Biroului Electoral Județean Bihor.

Rezultatele preliminare ale scrutinului de ieri vor fi prezentate înaceastă dimineață la ora 11:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri