Dublă crimă în Satu Mare. Un bărbat este suspectat că a ucis un tată și pe fiul acestuia

Data actualizării: Data publicării:
crima SM

Un întreg oraș e în stare de șoc după o dublă crimă comisă cu sânge rece în municipiul Satu Mare. Un bărbat de 74 de ani și fiul său de 38 de ani, imobilizat la pat, au fost găsiți morți, în propriul apartament. Vecinii sunt îngroziți și încearcă să înțeleagă cum s-a putut petrece o asemenea tragedie.

Cei doi, tată și fiu, au fost găsiți morți marți seara, de o verișoară chemată de o vecină care auzise strigăte. Victimele locuiau într-un apartament din cartierul Micro15, în fața sediului Centrului de Transfuzii Sanguine.

"Am fost sesizați despre faptul că într-un apartament din municipiul Satu Mare au fost găsite două persoane decedate. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, au efectuat cercetări la fața locului sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare", a precizat Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Vecinii nu înțeleg ce s-a întâmplat, dar au încercat să găsească explicații.

"Era de treabă. Bea, în ultimul timp bea și cred că niște derbedei de pe aici l-au terminat."

"Și eu i-am zis, că tot l-am văzut pe unul înalt, bărbat, i-am zis: nu-l purta aici, în casa ta. Că nu, că vine numai să-l bărbierească pe copil."

În această după-amiază, anchetatorii au reținut un suspect în cazul dublei crime. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, care a fost văzut în timp ce ieșea ieri din blocul victimelor, cu hainele pline de sânge. El a fost reținut de un echipaj de Poliție Locală și este audiat de procurori.

Redactor: Adrian Laboș
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri