Sari la conținut
News Alert

Dumitru Voloşeniuc a demisionat din Consiliul Judeţean Bihor şi din conducerea PNL Bihor

Dumitru Voloşeniuc susţine că la baza demisiilor au stat „suspiciuni legate de activitatea mea publică". Consilierul judeţean este cercetat de Parchetul Judeţean Bihor, sub acuzaţia de conflict de interese, după ce l-a angajat pe fratele său, Dragoş, la Administraţia Bazinală Crişuri, al cărui director a fost între 2012 şi 2014. De altfel, Dragoş Voloşeniuc a fost reţinut în septembrie anul trecut sub acuzaţiile de delapidare și trafic de influență.

CITEŞTE şi Fratele directorului ABA Crișuri, pus în libertate. Dragoş Voloşeniuc, acuzat de delapidare şi trafic de influenţă

„Pentru a nu pune într-o lumină nefavorabilă nici instituția Consiliului Județean Bihor și nici Partidul Național Liberal, am hotărât ca până la clarificarea situației mele din punct de vedere juridic să mă retrag din funcțiile publice ocupate și să mă întorc în sectorul privat", a transmis azi Dumitru Voloşeniuc.

„Țin să le mulțumesc colegilor din cadrul instituțiilor publice din a căror conducere am făcut parte pentru colaborarea avută în toți acești ani, precum și colegilor de partid, alături de care rămân în continuare ca simplu membru PNL", a încheiat Voloşeniuc.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă