Echipa feminină a Universităţii din Oradea, campioană naţională la volei pe plajă

Data actualizării: Data publicării:
volei 1

Trei victorii din tot atâtea partide au făcut ca echipa feminină de volei pe plajă a Universităţii din Oradea să câştige titlul de campioană naţională. Titlul a fost obţinut cu ocazia celei de-a doua ediţii a Campionatelor Naţionale Universitare la Beach volley organizate la Arad, între 12 şi 14 iunie.

Noua echipă campioană este alcătuită din Roxana Haidu, studentă la Facultatea de Geografie, Turism si Sport, în anul II la Masterul de Kinetoterapie în reeducare funcţională, şi Anca Nicolau (Paşca), studentă în anul I la Facultatea de Ştiinte Economice, programul de master Economia şi Adminstrarea Afacerilor în Turism şi Industria Ospitalităţii.

Cuplul orădean a trecut cu 2-0 de echipele Universităţii “Vasile Goldiş” din Arad şi Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. În finala mare, Roxana Haidu şi Anca Nicolau au trecut cu 2-1 de cuplul Universităţii de Vest din Timişoara.

Bănăţencele au reuşit să câştige primul set cu 21-19. Orădencele antrenate de Mariana şi Paul Szabo-Alexi au revenit puternic şi au câştigat seturile următoare cu 21-16 şi 15-10, cucerind astfel medalia de aur.

Roxana Haidu şi Anca Nicolau sunt componente ale secţiei de volei a CSU Oradea. Echipa a obţinut luna trecută, pentru a patra oară, titlul de vicecampioană naţională universitară.

Campionatele Naţionale Universitare la Beach volley au fost organizate de universităţile “Aurel Vlaicu” şi “Vasile Goldiş” din Arad, cu sprijinul Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar şi al Federaţiei Române de Volei. La startul competiţiei s-au aflat 10 instituţii de învăţământ superior.

Studentele orădence sunt componente ale formaţiei CSU Oradea şi au obţinut luna trecută, împreună cu echipa de volei, pentru a patra oară titlul de vice-campioane naţionale universitare.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Universitatea din Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri