Eleganţă de Revelion

Data publicării:
eleganta 20rochii-41931

"O tendinţă principală în sezonul acesta a fost stilul baroc şi mi-a plăcut foarte mult mixajul de broderii preţioase. Eu propun rochia neagră în varianta aceasta, mi se pare inedită.", spune cunoscutul designer oradean Dana Panciu.

"În acest sezon avem o varietate largă, sunt lungimi diferite, sunt texturi diferite, ţesături diferite, se lucrează în acest stil elaborat 3D, adică cu suprapuneri de diverse lucruşoare preţioase." completeaza ea.

În topul cererilor sunt rochile realizate din materiale de culoarea pielii, ornate cu dantele fine şi cristale."Rochiile nude, cu detalii în contrast, am folosit organdi de mătase, e un material secial pentru a da volum. În talie, ca o variantă alternativă, acest cordon pe care sunt aplicaţii de cristale, lucrate manual. " sustine Dana Panciu.

De o eleganţă aparte este dantela franţuzească. Fină şi perfect lucrată costă nu mai puţin de 100 de euro metrul."Este o rochiţă cu broderie Chantilly, o broderie fină, franţuzească. Mi-am dorit să punctez în prim plan contrastul, iar pentru un plus de originalitate aceşti năsturei, lucrurile care fac diferenţa, aceste detalii minunate." afirma designerul.

Femeile care îşi doresc o rochie care să atragă toate privirile pot opta pentru culorile puternice, iar în anul acesta violetul sau albastrul indigo sunt cele mai indicate."Este o ţinută fluidă, vaporoasă, are un material foarte subţire, cordonul este detaşabil, lucrat cu cristale, e corsată. Pentru un plus de originalitate propun să fie purtată cu o vestă din blăniţă." sustine Dana Panciu.

Indiferent dacă stau acasă sau merg să petreacă la restaurant, în cluburi sau în sălile de recepţie ale hotelurilor, orădencele vor îmbrăca ţinute de sărbătoare.

Specialiştii spun că, indiferent de ţinută, cel mai important, e să nu o încărcăm, pentru a nu cădea, din prea multă dorinţă de eleganţă, în penibil. O rochie unicat porneşte de la 700 de lei şi poate ajunge până la câteva mii sau zeci de mii de lei, în funcţie de tehnica de execuţie, de ţesătura folosită şi de detalii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri