Eleganţă pe două roţi. 250 de femei au pedalat în Oradea îmbrăcate în fuste sau rochii

Data publicării:
skirt bike 150615

Îmbrăcate în fuste sau rochii şi cu baloane colorate agăţate de biciclete, 250 de femei au pedalat în acest weekend 20 de kilometri: din Oradea până în Băile Felix şI înapoi. Spun că folosesc bicicleta numai ocazional pentru că nu sunt suficiente piste în oraş.

"Dețin o bicicletă, nu am investit mult în ea pentru că nu am luat-o de nouă, mă deplasez în timpul liber de 2-3 ori pe săptămână, maxim 5 kilometri."

"Folosesc bicicleta doar în timpul liber, deoarece nu avem piste de biciclete în Oradea și e foarte periculos să circuli cu bicicleta în oraș."

În Oradea există numai câteva frânturi de piste de biciclete, doar în zonele de agrement. De aceea, doamnele şi domnişoarele care au participat la eveniment spun că şi-au propus să le atragă atenţia autorităţilor, inclusiv prin ţinutele pe care le-au purtat.

"Neapărat dress-code rochițe sau fustițe. Pentru că promovăm orașul și nu putem să-l promovăm mai bine decât prin femei chic, femei frumoase", explică Roxana Domuț, organizatoarea acţiunii.

Este a doua oară când o astfel de manifestare a avut loc la Oradea.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Constantin Georghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri