EXCELENŢELE ANULUI 2015. Vlad Luncan, sportivul anului la LPS Bihorul

Data publicării:
sport luncan

Pe primul loc s-a aflat multiplul campion naţional de juniori şi cadeţi, Vlad Luncan, urmat de colegul său Kunszabo Luca şi de atletul Andrei David. Şi luptele greco-romane au avut un cuvânt de spus în stabilirea ierarhiei.

„Cele trei discipline care au punctat de fiecare dată în competiţiile medaliilor. Dar, să nu uităm că şi jocurile sportive, şi aici remarc faptul că U13 a lui Călin Pop, la baschet, sunt campioni naţionali, doar faptul că nu intră în clasament, fiind prea mici", spune Dan Matei, directorul LPS „Bihorul" Oradea.

În clasamentul performerilor şi-au făcut loc şi jocurile sportive, prin voleibalistul Andrei Crişan. Nu au fost uitate nici secţiile de baschet şi fotbal. Prima a readus la Oradea un titlul naţional, iar ultima se bucură de atenţia selecţionerilor de la grupele de juniori ale României.

„În momentul de faţă se conturează iarăşi o grupare de sportivi tineri, care sunt convins că în perspectivă se vor bate pentru locurile, pentru primele locuri din ierarhia şi din clasamentele pe discipline", crede Dan Matei.

2015 s-a dovedit unul dintre cei mai grei ani din ultima perioadă, fiind o perioadă preolimpică. Din acest motiv, standardele celorlalţi participanţi în competiţii au fost foarte ridicate.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri