EXCLUSIV. Un ofiţer SRI Bihor a murit carbonizat în propria maşină, după ce s-a ciocnit de o autoutilitară

Data publicării:
ACCIDENT SACUENI5

Poliţiştii spun că şoferul autoturismul a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o camionetă care transporta suc. În urma ciocnirii flăcările au cuprins autovehiculul iar conducatorul auto a rămas blocat înăuntru. Focul a ars şi o parte a autoutilitarei.

"- S-au aprins maşinile.
- Aţi venit cu maşina şi aţi văzut accidentul?
- Da.
- Şi ce aţi văzut, au ars maşinile?
- Da, au ars după aceea", povesteşte un martor.

"În urma impactului, autoturismul Logan a fost incendiat, a luat foc şi şoferul, care era singur în maşină, a fost carbonizat. Din primele cercetări, se pare că conducătorul auto nevinovat avea o alcoolemie de 0,12 miligrame pe litru", a declarat comisarul-şef Dorin Sava, şeful Poliţiei Rutiere Bihor.

Un echipaj SMURD a a ajuns la locul accidentului, dar medicii nu au putut decât să constate decesul şoferului.

"Am intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, dintre care şi cu un echipaj de prim ajutor, s-a acordat primul ajutor la persoana care a fost însoţită de către conducătorul auto din autoutilitară, dar din nefericire, persoana care era încarcerată în autoturismul Logan nu a putut fi salvată", a spus căpitanul Claudiu Mag, din cadrul ISU Crişana.

Pasagerul camionetei a suferit răni uşoare la cap şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Oradea, dar medicii spun că se va reface în curând. Şoferul a refuzat internarea.

reporter: Orsolya Nagy
operator: Ciprian Platona
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri