Fault la FC Bihor. Primăria Oradea a majorat de 20 de ori chiria pentru bazele sportive

Data publicării:
FC Bihor

Solicitarea făcută vineri clubului din Iosif Vulcan, printr-un act adiţional, este văzută de mai marii FC Bihorului ca o lovitură decisivă.

„Am încercat să scoatem capul la suprafaţă şi cineva ne loveşte în cap, ne îneacă. Noi încercăm să salvăm această echipă, o salvăm de la moarte, dar altcineva vrea dinadins să o omoare. Nu pot înţelege care e motivul", spune Viorel Nemeş, preşedintele FC Bihor.

Aflat în căutarea unei soluţii care să scoată clubul din impasul sportiv şi financiar, preşedintele Viorel Nemeş este hotărât să lupte pentru anularea deciziei de mărire a chiriei pentru stadioanele „Iuliu Bodola" şi „Motorul".

„Nu am semnat acest act adiţional şi nici nu o să-l semnez pentru că nu se poate aşa ceva, să-ţi pună o chirie pe baza sportivă unde cu TVA-ul adunat sunt aproape cinci sute de milioane de lei vechi pe lună. Vă daţi seama, ce facem, în situaţia asta?"

Clubul orădean va ataca în contencios actul adiţional propus de Consiliul Local, cu speranţa că înţelegerea din primăvara anului 2011, cu o chirie de 6.200 de lei pe trimestru, va rămâne valabilă până în vara acestui an.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri