Fetiţă lăsată în gara din Baia Mare de propriul tată

Data publicării:
copil abandonat-1

Alarma s-a dat marţi seara, când fetiţa a fost găsită de un bărbat pe un scaun de lângă un bar din gara băimăreană. Era îmbrăcată bine şi avea lângă ea o sticlă cu lapte. Oamenii din gară au strâns bani şi i-au mai luat un litru de lapte, după care, văzând că nimeni nu vine după ea, i-au anunţat pe poliţişti. Un echipaj al Ambulanţei a dus-o la spitalul judeţean, unde medicii au consultat-o.

Puţin timp mai târziu, mama fetiţei a luat legătura cu agenţii după ce a citit pe internet că micuţa a fost găsită în gară. Poliţiştii au mers după ea până în satul Merişor şi au adus-o la spital. Ea a recunoscut că a fost agresată de soţ, care a plecat apoi de acasă spre Baia Mare, luând şi copila cu el.

"Eu eram la muncă şi el a venit dimineaţă în oraş, la spital, pentru nişte analize. Nu a venit acasă până acum. Mai bea şi m-a lovit. Eu îmi vreau fetiţa acasă", le-a spus femeia poliţiştilor care au mers după ea.

Chiar dacă mama şi-a recunoscut fetiţa şi a vrut să o ia acasă, medicii nu i-au permis acest lucru. Copilul a rămas internat în spital, iar Direcţia pentru Protecţia Copilului Maramureş va face o ancheta în urma căreia se va stabili dacă fetiţa se va întoarce acasă.

Femeia urmează să decidă dacă va depune reclamaţie împotriva soţului.

Reporter/Imagine: Krisztian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri